Gratis levering på alle ordrer

+45 6142 4040

Om os

AG-RadonMåling giver dig nye, bedre muligheder for at måle radon og derved nedsætte risikoen for kræft i forbindelse med radon

AG-RadonMåling arbejder for at afhjælpe radon-problemer i Danmark. Vi oplyser omkring radon, vi måler radon, og hvis der er forhøjede radon-værdier i en bolig, giver vi gratis gode råd om, hvordan du kan nedsætte radon.

AG-RadonMåling er udsprunget af ingeniørvirksomheden Ammongas A/S, der har  produceret miljøanlæg siden 2002, og vi deler stadig lokaler med Ammongas. I dag er AG-RadonMåling dog eget af AJ-HealthTech ApS, som også har flere andre websider, f.eks. www.SkimmelsvampTest.dk og www.RadonHuset.dk, der begge er e-mærkede netbutikker. AG-RadonMåling følger derfor også retningslinjerne for e-mærket.

For at få de mest nøjagtige radonmålinger, har vi gennemtestet en lang række produkter på markedet. Ud fra disse test har vi valgt de bedste leverandører af radon-målebokse og elektroniske radonmålere. Laboratoriet for radon-måleboksene ligger i Sverige og følger naturligvis ISO/IEC 11665- og 17025-standarderne for radonmålinger i forhold til danske og internationale krav. Den svenske strålingsmyndighed SWEDAC akkrediterer i forhold til SS/EN ISO 14001:2004. Vores elektroniske radon-målere er ligeledes blevet løbende testet og CE-mærket (EU).